El Tranquil·les reivindica la cançó necessària

Miquel Pujadó interpretant La balada del bes

El cantautor terrassenc Miquel Pujadó [web] serà aquest diumenge a El Públic [web] de Mataró per oferir un recital emmarcat en el 9è Cicle de Músiques Tranquil•les [web]. Pujadó mostrarà les seves adaptacions de George Brassens a partir de la presentació del seu últim disc Brassens. El telonejarà el cantautor osonenc i veí de Mataró Genís Mayola. Concert doble titulat La Cançó Necessària, a partir de dos quarts de nou del vespre i per 6 euros l’entrada.

També dins el Músiques Tranqui•les de Mataró però el divendres, doble concert local amb Darlas Qwart [facebook] i My Wrong Pleasures [facebook] al Clap [web]. El mataroní Carles Duart presentarà el seu primer àlbum 8. Per la seva banda, el trio argentoní, mostrarà també un primer disc, Periscope. Serà dissabte a les onze de la nit per 5 euros l’entrada anticipada i 8 a taquilla.

La sala 2046 Granollers [web] continua fidel a la seva renovació i s’apunta a una original oferta gastronomicomusical. A les deu de la nit del dissabte i al Bar Roca Umbert [facebook] de Granollers, sopar amb improvisació musical de les mans del duet de Calonge i Terrassa Za! [facebook] i els granollerins Tiger Menja Zebra [facebook]. A les dotze ells mateixos oferiran un concert doble a la sala del Vallès Oriental i amb entrada gratuïta però consumició mínima obligatòria.

Seguim a Granollers i parlem dels barcelonins The Pinker Tones [web] que presenten el seu llibre-disc infantil Rolf&Flor aquest dissabte a les sis de la tarda a la Naub1 [web] de per 6 euros l’entrada.

I el punt final i també granollerí el fem amb el duet argentí però resident a Barcelona Demian Band [web]. Després de la seva gira arreu dels Estats Units, el grup de rock/blues encetarà els seus concerts a Europa passant per sales del nostre territori com El Piano [web]. Serà aquest dissabte a les deu de la nit i per 5 euros l’entrada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>