El Músiques Tranquil·les duu els xiulets de Blaumut a Mataró

Videoclip del tema Les 7 i quart de Blaumut.

El Músiques Tranquil·les [web] segueix duent a Mataró els grups del nostre territori més esperats. Aquest cap de setmana Blaumut [web] és el protagonista a la capital del Maresme. Els barcelonins hi presentaran El Turista. Folk, pop i xiulets en repòs aquest divendres a les deu de la nit al Teatre Monumental [web] i per dotze euros l’entrada anticipada i quinze a taquilla.

També dins el Músiques Tranquil•les i també al Teatre Monumental de Mataró, l’endemà dissabte a les deu de la nit se celebra un concert de GospelSons [web]. El cor mataroní es reinventa i presenta el seu primer disc en directe gravat al mateix escenari. Tindrà un preu de 6 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

Seguim amb el concert de D’Callaos [web] a la Naub1 [web] de Granollers. Els terrassencs pujaran a l’escenari per presentar el seu quart disc Oir tu voz, editat gràcies a una campanya de micromecenatge. Ho faran en format acústic aquest dissabte 15 a dos quarts de vuit del vespre per 9 euros l’entrada anticipada i 12 euros a taquilla.

Dansa, guitarra i castanyoles és el què oferiran Belén Cabanes [web] i Joan Carles Martínez [info] en el concert d’aquest proper dissabte al Foment Mataroní. Un programa de música espanyola per a guitarra que ens aproparà a les partitures de Manén, Tàrrega o Llobet. Serà a dos quarts de nou del vespre per 10 euros l’entrada amb descompte i 12 euros a taquilla. DDM

3 comentaris a “El Músiques Tranquil·les duu els xiulets de Blaumut a Mataró

  1. Maricela, el dia 4-8-2014 11:17h va comentar:

    We have enough firdnes… We have enough firdnes. I am looking for a white guy – x-x to absolutely adore, marry and have children with girls sexuality – is that you just? . married bi seeking women looking for sex Woodrow, Kenilworth Louisiana LA, Nadrin, Agnew Washington WA, Alburg Vermont, Granollers, Pansey, Freer Texas TX Granollers

  2. Kajal, el dia 21-2-2015 6:42h va comentar:

    Valerie 11/10/2012 at 4:37 Les spectacles du Liceo sont fabuuelx , je recommande le chat botte9 . Si vous ne parlez pas espagnol ou catalan ces spectacles sont tre9s abordables mais lisez l histoire avant. Je trouve dommage que les spectacles se re9pe8tent chaque anne9e.

  3. Delwar, el dia 1-4-2015 6:52h va comentar:

    Verf3nica / Deseariamos organizar una depdseida de soltera para el prf3ximo 19 de junio de 2010, somos 12 chicas de entre 26 y 32 af1os. No hemos encontrado manera de ponernos en contacto con la discoteca. Quisieramos saber si encajamos segfan nuestras caracteredsticas, si nos podredan hacer alguna promocif3n o precio especial, acceso vip, etc. Agradecereda una pronta respuesta, pues es pasado maf1ana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>