Mataró viu les Músiques Tranquil•les

Videoclip del tema Teresa Rampell de Manel.

Com ja hem estat comentant aquests dies -veure’n la primera crònica [aquí]-, Mataró acull la novena edició del Cicle de Músiques Tranquil•les [web] i ho recordàvem breument al CatSons així, esmentant que ho fa als tres principals espais musicals de la ciutat: el Clap [web], El Públic [web] i el Teatre Monumental [web]. També remarquem que aquest 2014 compta amb grups consolidats com Manel [web] i propostes més emergents i locals com Tropic Panda [facebook]. Tres mesos de música propera i relaxada per a començar l’any al Maresme! DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>