Avui coneixerem a ‘Pi de la Serra: l’home del carrer’

Tràiler de Pi de la Serra: l’home del carrer.

Pi de la Serra: l’home del carrer és el documental musical promogut pel Grup Enderrock [web] que vol explicar la figura de Quico Pi de la Serra, un dels components d’Els Setze Jutges més influents i talentosos, però, segurament, un dels menys reconeguts. L’autor de Si els fills de puta voléssin no veuríem mai el sol ha celebrat els seus 70 anys d’edat i els 50 anys dalt dels escenaris i és per això que Enderrock vol reivindicar-lo a través d’una peça audiovisual. El documental, realitzat per la productora mataronina que també fa possible el Diaridelamusica.com, Clack [web], ha vist la llum gràcies a l’èxit d’una campanya de micromecentatge engegada per fer-lo realitat. Pi de la Serra: l’home del carrer, dirigit per Guillem Vidal i Sergí Martí, s’estrenarà a les set d’aquesta tarda a la seu de l’SGAE de Barcelona, en un passi pensat per tots els mecenes del projecte. La cita comptarà, sense dubte, amb el seu protagonista absolut: Quico Pi de la Serra. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>