L’or de Sílvia Pérez Cruz

Sílvia Pérez Cruz en concert al Teatre Monumental de Mataró el gener del 2012.

El passat 11 de novembre la palafrullenca Sílvia Pérez Cruz [web] tancava, al Teatre Lliure de Barcelona, la gira de presentació del seu primer disc en solitari titulat com la mateixa data del concert, 11 de novembre. El primer àlbum amb composicions pròpies de Pérez Cruz que l’ha dut arreu de casa nostra, arreu de l’Estat i també arreu d’Europa. Mesos d’èxits per a la jove cantant que ha rebut guardons com el Goya per a la seva participació a la banda sonora de Blancaneus o el Premi Enderrock a la millor artista del 2012. Alegries que s’acomulen i se sumen a la que Sílvia Pérez Cruz va rebre aquest mateix 11 de novembre de 2013: el disc d’or per haver venut més de 20.000 còpies d’un disc que és molt més que una carta de presentació. Per molts més anys d’èxits, Sílvia. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>