Joan Masdéu ja ha acabat de gravar el seu nou disc

Joan Masdéu en directe a la sala Clap de Mataró.

El reusenc Joan Masdéu [web] és apunt de presentar el seu nou disc amb títol encara desconegut. El cantautor l’ha gravat aquesta tardor durant quatre setmanes als estudis Blind Records de Barcelona i aquest 6 de novembre anunciava a la seva pàgina de seguidors de Facebook [aquí] que ja el tenia enllestit. Aquest serà el segon àlbum de Masdéu que veurà la llum al gener. Un treball que arriba després de tancar la gira de presentació de Casa Murada, el primer disc en solitari de l’ex-líder dels Whiskyn’s. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>