De Mataró a Califòrnia

Darlas Qwart en directe a El Públic de Mataró.

El pop amb aires surf i melodies que sonen a Ben Harper o Jack Johnson agraden. Una guitarra acústica rascada amb suavitat o una melodia cantada en tonada enganxosa a dues veus és garantia d’entrar fàcilment a la majoria de l’audiència. Darlas Qwart [facebook] respon a aquest principi. Lleuger, amable, afinat, el seu pop en anglès és garantia d’èxit.

El músic maresmenc va protagonitzar el darrer recital de l’any a El Públic [web] de Mataró. Acompanyat per Jordi Esquerra a la guitarra elèctrica i Albert Manté a la percussió acústica, Darlas Qwart va desgranar durant gairebé una hora i mitja els seus temes propis, així com versions de Jack Johnson o Eagle Eye Cherry. Aquesta primavera el mataroní presenta nou disc, 8, i el concert va servir per presentar bona part de les cançons que conformaran aquest nou treball.

Una vetllada amable i tranquil·la, que va demostrar com els intèrprets locals poden ser meritoris d’un reconeixement més alt. Darlas Qwart està preparat per recórrer el circuït nacional. El format trio funciona, i sobretot, convenç. El Jack Johnson del Maresme està preparat per sortir a ensenyar les seves cançons on faci falta. El seu nivell de sensibilitat i traça són impecables. ELOI AYMERICH

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>