Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Jorge Marazu interpretant Miedo.

Encetem l’agenda d’aquesta setmana pel Voilà! [web] cafè-teatre de Manresa. La sala més activa del Bages segueix apostant pels cantautors de casa o que passen per casa. Aquest dijous a les deu de la nit ens mostra en directe el músic d’Àvila Jorge Marazu [web], que presenta el seu primer treball La Colección de Relojes. Per 8 euros l’entrada i 6 € l’anticipada.

Seguim amb un homenatge a King Curtis de la mà del saxofonista barceloní Dani Nel•lo [info], que encapçala un quintet de luxe amb Mario Cobo i Dani Baraldés a les guitarres, Santi Ursul al baix i Antoni Jarl a la bateria. Un concert emmarcat en la programació del Contrabaix [web] i protagonitzat per un dels músics que forma part del tema principal de La Marató de TV3 d’enguany. Serà aquest divendres a les nou del vespre a l’Atrium Viladecans [web] per 15 euros l’entrada a taquilla i 12 si és anticipada. .

Continuem amb el concert estrella del cap de setmana. El controvertit artista britànic Pete Doherty [web], ex-líder de The Libertines i líder de Babyshambles, arriba aquest dissabte a la sala La Mirona [web] de Salt amb el seu directe en solitari, que conté tota l’essència del rock modern. Un concert provocatiu i imprevisible aquest cap de setmana al Gironès! El recital, inclòs en l’In-Somni Festival [web], serà a dos quarts de deu de la nit i per un preu d’entrada entre els 23 i els 27 euros.

I una última proposta al Vallès Oriental amb el concert de Xarim Aresté [facebook] a la Naub1 [web] de Granollers. El noi de Flix que vam conèixer al capdavant dels Very Pomelo presenta ara, Lladregots, el seu primer treball en solitari. Un concert per als amants de les guitarres i el rock dels 70 aquest dissabte a dos quarts d’onze de la nit per 3 euros l’entrada. DDM/CATSONS

 

3 comentaris a “Les recomanacions del Diaridelamusica.com

  1. Raabe, el dia 5-8-2014 14:40h va comentar:

    Mai e o problemă cu blgoul, nu-mi reţine datele şi trebuiesc băgate de fiecare dată. Dar eu tot comentez. Bună! a ieşit foarte bine. Nu am putut să nu sesizez că se cam aseamănă cu separat eempreună pe la acorduri.De fapt este pentru prima dată ce2nd regret că nu mi-am făcut un studio şi agenţie ca să pot să produc pe cineva. Hai să nu mint, am mai descoperit şi o ce2ntăreaţă de muzică populară acum ce2ţiva ani. Aşa, din ce am mai auzit eu muzică prin viaţa mea, ai mare şanse să ajungi să trăieşti din ce2ntat. Cam acesta este stilul care te prinde pe tine, dar cu fugă pe acute pentru că ai un ambitus mai stabil een zona superioară dece2t al Roxanei:trilulilu.ro/monique_russ/321ec0f4e15c60Ai nevoie de o trupă. Sper că vei pomeni de mine ce2nd vei lua premiul Grammy.

  2. Turkboys, el dia 22-2-2015 5:37h va comentar:

    Păi eu deja folosesc variațiile. Doar că mă inhib ce2nd ce2nt sgiunră de capul meu. cemi place să ce2nt alături de ce2t mai multi alții. Plus că ees o habarnistă la chitară. Dar astea sunt detalii.

  3. Cady, el dia 24-3-2015 7:03h va comentar:

    That’s more than seslnbie! That’s a great post!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>