ddM en directe 15 – ‘Pi de la Serra, l’home del carrer’

Quico Pi de la Serra interpretant Blasfemari a La Planeta de Girona.

Quico Pi de la Serra [info] és el més veterà dels Setze Jutges encara en actiu. El ‘bluesman’ català segueix duent els seus recitals arreu del nostre territori, fidel als seus ideals de sempre però amb una obra totalment actual. La revista Enderrock [web] vol reivindicar l’influent cantautor ara que celebra els seus 50 anys dalt dels escenaris i els 70 anys del seu naixement. És per això que la publicació ha decidit produir el documental Pi de la Serra, l’home del carrer. L’audiovisual el realitza Clack [web] -la productora des de la que es fa el Diaridelamusica.com- i es vol finançar a través de la web de micromecenatge Verkami [projecte aquí]. El documental, dirigit per Sergi Martí i Guillem Vidal, es distribuirà amb la revista Enderrock del proper gener del 2014. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>