Aida Sstrings, un fenomen de Youtube nascut a Terrassa

Entrevista del Diaridelamusica.com a Aida Sstrings.

La terrassenca Aida Sstrings [web] va conèixer l’èxit musical després de penjar a Youtube la cançó Aquesta nit [vídeo aquí]. Un tema que actualment ja compta amb més de 132 mil reproduccions. De fet, Youtube va ser també el professor de guitarra de la jove cantant. Gairebé dos anys després de compartir el seu emergent talent a la xarxa, Sstrings presenta ara el seu primer disc Tocant de peus al cel. DDM

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>