Tete ji obra les portes del seu univers postfolk

Tete ji en concert a El Públic de Mataró.

L’argentoní Tete ji és una de les propostes de cançó més interessants del moment. Amant del folk amb aires atmosfèrics i d’influències orientals i tàntriques -és un gran intèrpret del citar- el músic maresmenc ha demostrat aquest diumenge 13 d’octubre a El Públic de Mataró que té recorregut i qualitat per arribar a molta més gent.

Semifinalista del Concurs Sona9, Tete ji és una mescla de cantautor amb tocs elèctrics psicodèlics. Els llargs mantres vocals, acompanyat pels excel.lents riffs del guitarrista Manu Cabañero acosten el maresmenc a un espai propi proper al postfolk. El contrabaixista Pol Maresme i la percussió de Jaume Catà completaven el trio acompanyant.

El seu darrer treball, L’alè del món, amb el que des de la primavera està de gira, aposta per un missatge concret. Recuperar l’alè, l’emoció, el to orgànic. I ho demostra amb temes lents, recargolats i tranquils que de sobte esclaten en psicodèlies surreals i plenes d’efectes de pedals. El recital va servir per encetar la temporada de concerts en directe de l’espai cultural El Públic. ELOI AYMERICH

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>