Lleida Sessions Pro, nou punt de trobada de la indústria musical catalana

Videoclip del tema Consol, condol de L’Hereu Escampa. 

Lleida es converteix en un punt de trobada dels professionals del món de la música internacional gràcies al Lleida Sessions Pro [info]. Un esdeveniment que reunirà a personalitats de la indústria musical com el promotor dels anglesos Arcade Fire, entre molts altres. La trobada serà el 30 i 31 d’octubre i comptarà amb conferències i activitats que complementaran el Live Sessions Day [web], el festival que s’estarà vivint aquells dies a la capital del Segrià. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>