Les recomanacions del Diaridelamusica.com

Videoclip del tema Sharing wine (a summer tale) de Joana Serrat.

Joana Serrat [web] és una de les propostes musicals de l’impressionant cartell del Live Sessions Day [web] que compta amb noms com Ivan Ferreiro [web] o Standstill [web]. La cantautora vigatana serà aquest dijous 31 d’octubre a Lleida per presentar el seu disc The Relief Sessions. Serà a la sala Les Paul [facebook], a les vuit del vespre i per 10 euros l’entrada.

Chucho Valdés [web] i els Afro-Cuban Messengers són el regal que l’Auditori de Girona [web] fa aquesta Castanyada al Gironès. El jazzman cubà arriba per primera vegada a aquest indret gironí per mostrar el seu últim treball Border-Free, sobre les arrels musicals dels pobles originaris d’Amèrica. Serà aquest dijous 31 a les nou del vespre i pel preu d’entrada entre els 20 i els 35 euros.

El Clap [web] de Mataró s’omple una castanyada més amb els esquelets de Los Tiki Phantoms [facebook]. El grup ofereix una nit dels morts mexicans plena de surf i rock’n’roll i també el contingut del seu últim treball Mueve el Esqueleto. Serà la nit de tot sants, la d’aquest dijous 31 d’octubre a dos quarts d’una de la matinada i amb entrada gratuïta.

Seguim amb el concert de D’Callaos [web] al Cafè Metropol [facebook] de Tarragona. Els terrassencs pujaran a l’escenari amb el seu espectacle de petit format A Pelo. La veu de ‘La canija’ en la seva versió més íntima, aquest dissabte a dos quarts de deu del vespre al Tarragonès. L’entrada val 8 euros. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>