La Pegatina gira pel Japó

Videoclip del tema Olivia de La Pegatina.

Els més internacionals de Montcada i Reixach, La Pegatina [web], segueixen fent camí als mercats musicals d’arreu del món. Aquest any ja han passat per països com França i Holanda i a l’estiu els vam veure, fins i tot, creuar l’Atlàntic per a ser en directe a Argentina. Aquest octubre, La Pegatina torna a agafar les maletes més grans per presentar el seu Eureka! en diverses sales i festivals del Japó. La festa de casa nostra arriba a l’altre punta del món. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>