La nova cara del 2046 de Granollers

Los Rebujitos a la sala 2046 de Granollers el 9 de juny del 2012.

La sala 2046 [web] enceta nova temporada aquest octubre amb una renovació radical de la seva proposta. La música que omplirà les dues sales del local anirà del hard rock a l’electrònica passant per l’indie, sempre lluny dels sons comercials. Pel què fa al a música en directe, els concerts seran protagonitzats principalment per artistes locals i seran majoritàriament gratuïts. Re-descobriu la 2046 també a través de les xarxes socials perquè ara, el Vallès Oriental, té un nou local musical molt 2.0. DDM/CATSONS

1 comentari a “La nova cara del 2046 de Granollers

  1. MOLTES GRÀCIES PER L’ARTICLE!!!
    BE! ELS REBUJITOS NO ACABEN DE REPRESENTAR MASSA LA NOVA TEMPORADA (SENSE QUESTIONAR ELS MERITS DE LA LA BANDA EN CAP MOMENT) JEJE, PERÒ SÍ, QUE EL VIDEO ESTÀ CURRAT :D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>