La Naub1 proposa el més ‘indie’ i menys comercial de casa

Afraid to speak in public en directe a la desapareguda sala Garatge Club de Barcelona.

En el marc del festival independent Fusiònica 15.0 [web], arriben aquest dijous a la Naub1 [web] dues bandes contundents del nostre panorama: els Afraid to speak in public [facebook] i els Autodestrucció [bandcamp]. Els primers, de Badalona, arriben amb la seva estridència atemporal. Els segons, de Sant Celoni, amb el seu punk àcid. El doble concert serà aquest dijous a dos quarts d’onze per 8 euros a taquilla i 6 euros l’entrada anticipada.

Seguim per la Sala Clap [web] de Mataró que aquest divendres ofereix en concert a Il Xef Malatesta [facebook]. Un trio català que arriba al Maresme per presentar el seu segon disc Sinestèsia elàstica, un treball electrònic amb guitarris i humor irònic. Seran a partir de dos quarts de dues de la matinada al Clap i amb entrada gratuïta.

Tornem a Granollers per parlar de música clàssica perquè l’Auditori de Granollers [web] ofereix en concert la Banda Municipal de Barcelona [web]. El conjunt commemora els dos-cents anys del naixement del compositor Richard Wagner amb l’espectacle Wagner amb vents. Un concert dirigit per Salvador Brotons i amb la participació estel•lar de l’oboè Stefan Schilli, aquest dissabte 19 d’octubre a les 7 de la tarda amb preus dels 10 als 20 euros.

CONCERT SUSPÈS A VILASSAR DE DALT
El concert previst per aquesta nit a La Massa [web] de Vilassar de Dat amb el Daphys Quartet s’ha suspès per motius de salut d’un dels membres del grup. El centre cultural havia de presentar avui el Daphys Quartet amb el seu refrescant mestissatge musical que mescla gipsy jazz amb latin, tango i fins i tot rumba. Jazz fusió amb ritmes i melodies del món que esperem que arribin en un altre ocasió a aquest escenari maresmenc. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>