Ja es coneixen els 4 finalistes del Concurs Sons de folk i noves músiques

Inxa Impro Quartet en directe al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona.

El VI Concurs Sons de la Mediterrània [web] ja té quatre noms per a la seva final. Són els nòmades Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra [web], el quintet de folk Marsupialis [facebook], el quartet que combina el jazz i el folk Inxa Impro Quartet [facebook] i el grup jove i femení Les Violiles [web]. Quatre opcions de casa i amb el folk com a denominador comú que es veuran les cares el proper 7 de novembre, dia d’inici de la Fira Mediterrània de Manresa. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>