El nou videoclip d’Els Pets s’omple de “Bombolles”

Videoclip del tema Bombolles d’Els Pets. 

Els Pets [web] tornen de vacances regalant un nou disc al mercat musical català: L’àrea petita. Un àlbum que ens mostra unes sonoritats i uns relats d’uns nois de Constantí renovats. Els descobrim visualment a partir del videoclip del seu primer single Bombolles. Un clip colorista i alegre com la cançó amb el que deixen enrera la crisi d’estrés que ha patit el cantant del grup, Lluís Gavaldà, aquestes últimes setmanes. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>