El cinema documental musical es troba a l’in-Edit

Tràiler del film Pauls Planet.

El Festival Internacional de Cine Documental Musical de Barcelona [web] acaba aquest proper diumenge 3 de novembre però encara tenim temps de viure’l amb propostes de recta final tan interessants com el documental sobre Paul Fuster [facebook]. El film, Pauls Planet, es pot veure dimarts 29 i dijous 31 d’octubre a l’Aribau Club [web] de Barcelona. Audiovisual musical i d’autor en pantalla gran! DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>