ddM en directe 13 – Maria Coma presenta ‘Celesta’

Maria Coma a L’Esquerda de Granollers l’octubre del 2010. 

Celesta és el nom que la barcelonina Maria Coma [web] ha posat al seu tercer treball en solitari. Un nom que fa referència a l’esfera celesta (on es representen els estels i els planetes) perquè representa la situació de la cantautora a l’hora de composar el nou treball des de Berlín: lluny físicament dels seus éssers estimats però aprop d’ells en molts altres sentits. De fet, l’àlbum, ple de la delicada sonoritat de Coma, es compon d’un seguit de cançons dedicades a les persones més importants per a ella. Celesta surt a la llum aquest octubre i el podrem veure representat en escenaris tan importants com els del Temporada Alta de Girona, aquest proper dia 11, o el de la sala Apolo de Barcelona el 13 de novembre. DDM

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>