Formació als Bucs de Can Marfà de Girona

Reportatge sobre Can Marfà fet pel Diaridelamusica.com.

A l’Espai Marfà [web] de Girona donen la possibilitat de poder tocar en uns espais equipats tècnicament per a la pràctica i la creació musica, són els bucs d’assaig. Tots aquells que tinguin ganes d’anar a assajar-hi rebran una formació tècnica gratuïta per tal de mantenir un bon estat dels espais en qüestió. La formació tindrà lloc a l’Espai Marfà els dijous al vespre i els dissabtes els matins i cal inscriure’s prèviament a la web de la Casa de la Música de Salt, que és qui promou els tallers de formació. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>