Connexions Barcelona: els diàlegs musicals impossibles

Videoclip del tema Dice la gente de Kiko Veneno.

El 12 d’octubre s’estrena la segona edició del Festival Connexions [web] que enguany durarà fins el 17 de novembre a la Sala Apolo. El principal reclam d’aquesta edició és l’actuació de Kiko Veneno, que fusiona flamenco i rock. Al llarg del cicle podrem veure en directe a músics com Isaac Ulam, Nico Roig o Esperit!. Connexions és una proposta organitzada per la Sala Apolo, el Taller de Músics i Bankrobber i pretén ser un diàleg musical obert a tots els estils i influències. DDM/CATSONS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>