ddM en directe 08 – La força del cant religiós col•lectiu

Gospelsons i Joshua Nelson Singers al Teatre Monumental el desembre del 2010.

Les corals de gospel al nostre país han aconseguit en la darrera dècada una enorme popularitat. La ciutat que no té una coral de gospel consolidada la inventa. I es que l’energia que desprenen 150 persones cantant i ballant a ritme cançons religions d’arrel afroamericana a través del cant coral s’encomana. Gospel Sons [web] és un exemple d’aquestes corals de gospel. Nascuts el 2005 al Maresme, s’han convertit en una de les referents catalanes d’aquesta modalitat de música col•lectiva. Recuperem un concert que van realitzar al Teatre Monumental de Mataró, acompanyats dels nordamericans Joshua Nelson Singers. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>