‘Revoltosa’ mostra els Bongo Botrako més esperançadors

Entrevista del Diaridelamusica.com a Bongo Botrako.

Després de l’èxit viscut amb Todos los días sale el sol, els tarragonins Bongo Botrako [web] presenten ara Revoltosa, un nou àlbum amb tota la festa i l’alegria del grup però amb més contingut social que mai. Amb tot un ‘tour’ europeu per endevant, els Bongo Botrako seran aquest dissabte 20 de juliol a Mataró com a un dels protagonistes de Les DisSantes, un concert solidari que se celebra dins el marc de la festa major de la ciutat, Les Santes. Els mataronins Momen [myspace] i els terrassencs D’Callaos [web] seran els seus compays de cartell. DDM

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>