De tu a tu, la proximitat músical al centre de Catalunya

Videoclip del tema Viatge a un desert de De tu a tu.

De tu a tu [facebook] és un grup berguedà format el 2012 per quatre nois que tenien moltes ganes de mostrar les seves creacions pròpies en acústic i de versionar temes en català i en anglès. Tot des de la senzillesa i la proximitat que volen aconseguir amb el públic a partir de la seva música. Seran a la sala Kurssal [facebook] de Casserres aquest dissabte 13 de juliol a les vuit del vespre i amb entrada gratuïta.

L’agenda segueix a pocs kilòmetres, a Manresa, on en el Voilà! [web] ofereix a Roger Usart [facebook] en concert. El cantant i compositor de Manlleu, ex-lider de grups com La Fellatio de Cupido, Miyagui o Men In Black, serà en directe a la capital del Bages per presentar el seu primer treball en solitari Cage Without a Bird. Concert gratuït aquest dijous 11 de juliol a les deu de la nit al Voilà!.

Vic també proposa música aquest cap de setmana. Destacar el concert que el Conjunt de Flamenc de l’Escola de Música de Catalunya [web] realitzarà aquest divendres 12 de juliol a L’Atlàntida [web]. El Conjut de Flamenc de l’ESMUC va ser dirigit des del 2011 pel guitarrista Joan Carlos Gómez i, des d’aquest juny, és sota la direcció del guitarrista Chicuelo. Flamenc d’escola, aquest divendres per 10 euros l’entrada.

Tanquem les recomanacions setmanals amb una altra proposta que té lloc al Voilà! aquest divendres, el concert dels Out of Water [web]. El conjunt, format per membres de diversos indrets units a Barcelona, presenta un conjunt de temes propis pels de màgia lírica, inflluència de l’indie dels 90 i amb apunts de jazz, blues i rock a les seves cançons. Serà a les deu de la nit i l’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>