ddM en directe 07 – El Petit de Cal Eril

El Petit de Cal Eril en directe al Parc de Can Muntanyà de Caldes d’Estrac.

El Petit de Cal Eril [MySpace] va ser un dels principals protagonistes del festival Poesia i + [web] que promou la Fundació Palau i Fabre. Un certàmen musical amb el Parc de Can Muntanyà de Caldes d’Estrac com a principal escenari. Un concert emmarcat en la gira del tercer disc de Joan Pons, La Figura del Buit, en la que el de Guissona es presenta amb una nova banda, de la qual se’l nota especialment orgullós. DDM

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>