ddM en directe 06 – Manu Chao

Manu Chao & Radio Bemba a l’espai l’Arquera de Mataró el passat 4 de juliol del 2009. 

Manu Chao [web] és un bon conegut a la ciutat de Mataró. En aquestes imatges el veiem durant el concert que va oferir al Festival Cruïlla de Cultures de l’any 2009, quan el certàmen encara se celebrava a la capital del Maresme. El francès va ser a la sala Clap de Mataró el passat octubre i aquest cap de setmana hi tornarà per a ser el cap de cartell de la festa major de la ciutat, Les Santes [web]. Un recital de festa multilíngüe i multicultural que oferirà amb el grup que l’acompanya: La Ventura. Serà aquest dissabte 27 de juliol, al Parc Central de Mataró i per un preu d’entrada de 18 euros l’anticipada i de 20 a taquilla. DDM

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>