Manel, Núria Graham o Furguson al Foramuralla de Vic

Núria Graham en directe a la FiM de Vila-seca d’enguany.

Comencem forts la setmana amb el festival Foramuralla [web] que se celebra a Vic els dies 21, 22 i 23 de juny. El concert inaugural del divendres 21 compta amb les actuacions de Pau Vallvé i el grup Inspira, tots dos al Teatre de l’Orfeó [info]. El plat fort del festival és el dissabte 22 en que destaca les actuacions de Manel [web] que presenta el seu nou disc Atletes, baixin de l’escenari i la nova jove promesa musical Núria Graham [web]. Altres concerts que s’ofereixen dissabte són el de El Petit de Ca l’Eril, The Wave Pictures i Pony Bravo. Tots els concerts es realitzen al Mas de Bigues [web] de Vic.

I per acomiadar el Foramuralla, diumenge 23 a partir de les onze de la nit visiten la Jazz Cava [web] els Furguson [web], que també presenten nou disc, Flyingpigmatanza i els Súper Gegant. L’entrada per accedir a tots els concerts és de 25 euros.

Més propostes de la setmana és l’actuació de Blaumut [web] al Voilà! [web] de Manresa el dijous 20 de juny. Els barcelonins gaudeixen de la fama del seu primer èxit Pa amb oli i sal que sona per totes les ràdios catalanes des de fa mesos. Lletres que descriuen paisatges, imatges i sensacions de la mà d’instruments clàssics de corda, bases electròniques i tota classe d’andròmines. El concert és a dos quarts de dotze de la nit i l’entrada té un preu de 10 euros.

I tanquem l’agenda amb la doble sessió a la fresca a La Bastida [web] d’Igualada amb els concerts de l’Esguard de la Nit [myspace], dins del programa de Racons Musicals, i Anton Barbeau [web]. Els primers, que es varen conèixer al 2009 a la Vall de Lord, ofereixen un repertori que combina harmonies de dues cordes i poesia bucòlica i que recorda a l’estil cortesà medieval. El segon, nascut a Sacramento, Califòrnia, va començar la seva trajectòria a finals dels vuitanta i presenta el seu darrer projecte Three minute tease que fa ressò del seu estil psicodèlic i surrealista. Els concerts comencen a les deu de la nit i l’entrada és gratuïta. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>