El Poesia i + de Caldes d’Estrac reforça enguany l’accent musical

Miquel Pujadó a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac durant el Poesia i + de l’any 2011.

Aquesta setmana, el titular destacat del Diaridelamusica.com al Maresme i al Vallès Oriental no pot ser altre que una nova edició del festival Poesia i +, que impulsat per la Fundació Palau de Caldes d’Estrac s’inaugura aquest divendres amb l’actuació del singular músic Carlos Santos i que dissabte segueix amb el Brossa Quartet de Corda. El certamen, l’únic de les seves característiques que se celebra actualment a la comarca del Maresme durant l’estiu, enguany reforça el paper de la música i és per això que fins al 12 de juliol inclourà concerts de Pau Riba i Els Gripaus, El Petit de Cal Eril i Pascal Comelade.

Encetem una setmana força lligada a la música clàssica i tradicional però comencem amb el nou espectacle de Lídia Pujol [web]. El Teatre Auditori de Granollers [web] és l’escenari que acull el dijous 27 La Veu Concertada, aquesta nova proposta de la cantautora barcelonina. La veu de Lídia Pujol i el contrabaix de Miquel Àngel Cordero faran viatjar l’espectador per un repertori que segueix un únic fil conductor: l’amor, tant en les seves manifestacions humanes com divines. L’acte és a dos quarts de nou del vespre i l’entrada general és de 3 euros i pels titulars de la targeta Gran Centre és de 2 euros.

Seguim a Mataró amb la proposta que el Foment Mataroní [web] ofereix el dissabte 29 de juny. Parlem de l’Estil galant, un espectacle protagonitzat pel quartet de cambra format pel duet de flautes travessseres Marc Farré i Cristian Sanmartín [myspace], per la viola de l’Albert Serra i el violoncel de la Sara Guri. El quartet interpretarà peces de Bach, Aschbacher i Stamitz. El recital és a dos quarts de nou del vespre i l’entrada té un preu de 12 euros.

La proposta de la semana de l’Espai l’Amistat [web] de Premià de Mar és l’espectacle simfònic Només per a uns quants? dins la II Temporada de Música Clàssica a L’Amistat. La representació compta amb dues sopranos, un tenor, un baríton i l’Orquesta i Cor Simfonova [web] que interpretaran peces clàssiques i populars que es poden trobar en àmbits tan diversos com el cinema o el futbol. L’espectacle és el dissabte 29 a les nou del vespre. L’entrada a taquilla és de 20 euros i l’anticipada de 18.

I posem punt i final amb els concerts que ens porta la Festa Major del Masnou. Molt de ritme a la Platja d’Ocata diumenge al vespre amb una vetllada que començarà a dos quarts de nous del vespre amb Narcís Perich [web], Loco Tidiano [Facebook] i Ërase [web] per arrodonir la nit amb l’actuació dels barcelonins Mishima [web] a partir de dos quarts de deu de la nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>