Les veritats de Pancho Varona es desvetllen a L’Oncle Jack

Pancho Varona interpretant el tema Y si amanece por fin en directe.

La primera proposta de la setmana té lloc a L’Oncle Jack [web] de L’Hospitalet de Llobregat. El músic, compositor i company històric de Sabina, Pancho Varona [web], va publicar l’any passat el llibre Mas de cien verdades, un recull sobre els gustos i anècdotes d’un músic que ha compartit escenari amb altres grans noms com Joan Manuel Serrat, Enrique Morente o Andrés Calamaro. Ara, Varona, comença una gira de concerts-col•loqui que parteixen d’aquesta publicació. Una oportunitat per ser aprop d’aquest experimentat músic aquest divendres 14 de juny a les nou del vespre per 14 euros l’entrada.

També a L’Hospitalet, destaquem un triple concert de flamenc. Es tracta de l’espectacle que se celebra a la Salamandra [web] aquest dissabte 15 amb Escoberito [web], Ketito [facebook] i Chaleco [facebook] amb Lo Volkao. Triple concert 100% flamenc ple de ‘duende’ aquest dissabte 15 de juny a dos quarts de deu del vespre per 18 euros a taquilla i 15 l’anticipada. Afegir que l’entrada és doble i inclou l’últim àlbum d’Escobertito Vive y deja vivir.

Seguim amb la festa del 8è aniversari del casal de joves Algo Diferentes [web] de Sabadell. Aquesta entitat juvenil celebra el seu aniversari amb diferents activitats a l’aire lliure entre les quals hi ha el concert del grup de flamenc fusió Los de la Curva [web] i l’street funk contundent i ballable de Santo Machango [web]. Serà a la plaça del Treball de Sabadell aquest dissabte 15 a partir de dos quarts de vuit del vespre i sense entrada.

I un última proposta a Sabadell serà a La Capella [facebook] de Sabadell amb el concert dels Barnouche [myspace]. Els Barnouche són una banda de jazz acústic que toquen música swing dels gitanos del nord d’Europa: el jazz manouche. Viatge exòtic i musical aquest diumenge a dos quarts de vuit i amb entrada lliure. DDM

2 comentaris a “Les veritats de Pancho Varona es desvetllen a L’Oncle Jack

  1. Felipe, el dia 4-8-2014 15:22h va comentar:

    Selu, te conozco desde que eras pequef1o. Yo soy tambie9n de tu bariro El Barrio de Santa Mareda , de la calle Mirador, vecino de tu teda en el 21 y de Antonio El Pillo , jugaba con tus primos y te recuerdo con la guitarra a cuesta. Pisha sigue ased que te espera una larga vida cantando esas maravillosas e increibles canciones. Me paso todo el deda oye9ndolas, sf3lo o en compaf1eda de mi esposa e hijas. Espero que cuando vengas a Don Benito te pueda ver y saludar.Un abrazo de un gaditano que vive ahora en Extremadura.

  2. Hagar, el dia 19-2-2015 22:28h va comentar:

    Gracias a ti y a tu mfasica me enamore del hobmre mas maravilloso del mundo. los dos somos fans tuyo y vamos a verte a todos los conciertos del norte.Siempre te llevamos la bandera ke te puso hace ya varios af1os en el teatro Arriaga y siempre te la colgamos donde puedas verla. No te imaginas lo importante ke eres en nuestras vidas.Sigue ased de sencillo y de humano. Ayer en bilbo vimos un concierto magnifico y volveremos a verte en Santander y seguro ke disfrutaremos igual ke en todos. no cambies Selu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>