Carles Santos enceta un Poesia i + que vol emocionar

Carles Santos en concert al festival Poesia i + de Caldes d’Estrac.

El festival d’estiu Poesia i + [web] de Caldes d’Estrac ha arrencat aquest divendres 28 de juny amb nota alta. Els organitzadors han escollit com a primer espectacle Sense títol, del pianista valencià Carles Santos [web]. Una autèntica declaració d’intencions del que vol ser aquest cicle de poesia i música.

Santos ha interpretat al piano de cua, en solitari i davant un centenar llarg de persones, en l’escenari idíl·lic del Parc de Can Muntanyà de la Fundació Palau, guarnit amb espelmes, garlandes i unes espectaculars vistes al mar. La força expressiva del compositor ha casat amb la principal voluntat del Poesia i +: generar reaccions als espectadors a través de propostes artístiques radicals i líriques.

Una agradable nit estiuenca d’estrena, on la música experimental sense paraules de Santos ha comunicat la cadència i la força emotiva de l’expressió instrumental. Un inici de primera que ha sacsejat amb contundència el públic assistent amb una proposta plena de desig, sensibilitat, color i silencis. ELOI AYMERICH/MARC ARISA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>