Los Barrankillos: “Aprofitem per queixar-nos el màxim que podem”

Entrevista del Diaridelamusica.com a Los Barrankillos. 

El grup de Santa Coloma de Gramenet, Los Barrankillos [web], acaba de treure el seu nou disc Comer y ladrar. La publicació de l’àlbum ha estat el tret de sortida d’una gira que ja ha dut el grup a ciutats com Tarragona, Lleida o Martorell però que va tenir un inici espectacular a la sala Apolo de Barcelona el passat 3 d’abril.

Sobre aquesta presentació a l’escenari barceloní, Mario Barbosa, baixista de Los Barrankillos, reconeix que “teníem bones expectatives però no esperàvem tant. Allà vam veure que tota la feina que havíem fet va sortir bé”. Una feina que es troba dins del que és el segon àlbum del grup colomí, que es diferencia del primer disc -El Barranko Peleón-, sobretot, perquè demostra l’evolució musical de la banda i compta amb una secció de vents.

Una sonoritat més completa que segueix demostrant l’energia, el ritme i la festa que Los Barrankillos garanteixen en els seus directes. Sempre amb un afegit reivindicatiu. Com explica el cantant de la banda, Jan Viñas, “les lletres de Comer y ladrar parlen, sobretot, de la situació que estem vivint els joves. Ens estan prenent el futur i no sabem com encaminar-ho. Per això aprofitem per queixar-nos al màxim que podem”.

Festa, alegria i també reivindicació social en cadascun dels concerts enèrgics de Los Barrankillos. Qui vulgui viureu-ho a través dels nous sons de Comer y ladrar que no es perdi la gira de concerts de presentació a www.losbarrankillos.com. DDM

 

1 comentari a “Los Barrankillos: “Aprofitem per queixar-nos el màxim que podem”

  1. Pingback: Última càpsula audiovisual | ddM | Diaridelamusica.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>