Lax’n’Busto baixa a Terrassa estació

Videoclip del tema Creu-me de Lax’n’Busto.

El cap de setmana de la Barcelona Metropolitana comença amb el concert de Lax’n’Busto [web] a la Faktoria d’Arts [web] de Terrassa. Aquesta, és la propera parada de la gira de presentació del nou disc que els vendrellencs han tret al mercat. Després de quatre anys sense passar per l’estudi de gravació, el grup arriba a la sala del Barcelonés per presentar Tot és més senzill. El disc ofereix una nova versió de Lax’n’Busto, que parteix de nous conceptes i registres. El més nou dels Lax’n’Busto, aquest dissabte 11 de maig a les deu de la nit per 15 euros l’entrada anticipada i 18 a taquilla.

També a Terrassa i aquest dissabte 11 de maig una altra opció per un públic diferent: concert dels terrassencs Hiberia [web] a la sala Crossroads [web]. El grup, format per quatre nois, presenta aquest dijous a l’Fnac de l’Illa diagonal, el seu primer disc Gran Angular. El dissabte, doncs, serà el torn de fer la presentació a casa. Un concert que Hiberia ha preparat en format elèctric per a repassar l’àlbum i també mostrar alguna cançó nova no inclosa. Pop vallesà en format elèctric aquest dissabte a les onze de la nit per 5 euros l’entrada.

De l’altre co-capital del Vallès Occidental són els dos grups protagonistes d’un concert que justament no es fa a Sabadell sinó que té lloc a la Gato Jazz de Mollet [facebook] . La sala acollirà els The Effervescent Elephant [web] i també els The Beatboys [web]. Els primers són un grup de rock alternatiu que presenta els seus temes propis amb influències que van del funk al punk passant pel blues, el southern rock i el grunge. Per la seva banda, The Beatboys és un grup tribut als The Beatles que ofereix versions del quartet de Liverpool. Doble dosi sabadellenca aquest dissabte 11 de maig a partir de les deu de la nit i per 3 euros l’entrada.

I acabem amb el concert d’El Reno Renardo [web] a la Salamandra [web] de L’Hospitalet de Llobregat. El grup de rock metall humorístic i contundent arriba a la Salamandra per presentar el so del seu nou disc Babuinos de Metal que es podrà descarregar gratuïtament a partir del 24 de maig. Concert per a amants de grups com Mojino Escozíos, aquest dissabte 11 de maig a dos quarts de nou del vespre per 12 euros l’entrada anticipada i 15 a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>