Gossos presenta el seu nou disc ‘Batecs’ a Banyoles

Videoclip del tema Un paisatge nou de Gossos.

L’agenda de les terres gironines l’enceta els manresans Gossos [web]. Després de més d’un any lluny del públic, el grup manresà torna a primera línia per presentar el seu nou disc Batecs. Gossos reapareix amb molta càrrega social i fent balanç dels seus 20 anys de trajectòria. Coneix nou àlbum i nou directe del grup capitanejat per Natxo Tarrés aquest divendres 17 de maig a les nou del vespre a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles [web] i per 12 euros l’entrada.

De Banyoles a Olot per gaudir, aquest divendres, del directe de Daniel Higiénico [web] a l’Ateneu Central [facebook]. El cantautor carismàtic i transgressor, presenta 6.000 millones, el seu darrer treball. Un recital per conèixer l’espai artístic del músic, aliè als convencionalismes del mercat, a través dels seus múltiples estils. Serà aquest divendres 17 de maig a les deu de la nit per 7 euros.

Seguim al Centre Fraternal [web] de Palafrugell que aquest dissabte 18 ofereix un concert de Jazz en homenatge a Louis Armstrong. El recital reuneix a sis dels millors ‘stars’ del jazz de Catalunya i compta, a més, amb la col•laboració de la cantant Susana Sheiman [facebook]. Opció per a reviure la gira mundial Louis Armstrong All Stars dels anys 50, aquest dissabte 18 maig a les 22:30 h per 12 euros l’entrada.

I l’opció de música clàssica de l’Auditori de Girona [web] ens tanca aquesta agenda setmanal. Un any més torna a l’Auditori de Girona el Concert Participatiu, que aplega prop de dos-cents cantaires provinents de corals gironines i que comptarà amb la participació del Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell, Amics de l’Òpera de Girona i de l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Ruben Gimeno [web]. Els qui vulguin gaudir d’alguns dels cors d’òpera més coneguts i majestuosos, com són Nabucco, La Traviata, Aida, Madama Butterfly o Il Trovatore, tenen cita aquest divendres a les nou del vespre a l’Auditori de Girona amb entrades de 30, 24 i 15 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>