ddM en directe 02 – Oso

Els barcelonins Oso van ser un dels protagonistes de l’inVICtro 2012. Recuperem un fragment del concert que van oferir durant el festival de música osonenc el passat 14 de setembre.

En els seus inicis, Oso era un projecte en solitari de Rafa Rodríguez. Més endevant la proposta va convertir-se en un trio format per la suma de Rodríguez amb Víctor Jiménez i Xavier Janer. El trio masculí va gravar i autoproduir l’EP Songs About God i també LP Sealand. L’àlbum va marcar un abans i un després en la formació ja que després de la seva gravació es va ampliar per a crear la banda actual amb Ignasi Carrer, Natalia Escaño i Mario Patiño. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>