Manu Chao celebra la primavera a L’Hospitalet de Llobregat

Manu Chao interpreta en concert La Despedida.

Manu Chao [web] és un dels protagonistes de les Festes de Primavera de L’Hospitalet de Llobregat [web] i aquest dijous ho demostra amb un concert al recinte firal de La Farga [web]. L’espectacle serà per a presentar el seu nou projecte Manu Chao La Ventura, un quartet de rock per interpretar els seus temes de sempre. Multiculturalitat i multilingüisme a partir de la mescla de rock, reggae, punk, ska, sons trobats i ritmes de tot el planeta aquest dijous 18 d’abril a les 21:30 h. El preu de l’entrada anticipada és de 18 €.

Seguim al Vallès Occidental i de la presentació del nou espectacle de Manu Chao passem a la presentació a La Llançadora [web] de Sabadell del nou i primer àlbum de Les Sueques [facebook]. El quartet d’indie-rock amb punk fosc però fresc acaba de treure aquest març Cremeu les perles i l’interpretarà aquest dissabte 20 d’abril a dos quarts de deu del vespre per un preu de 3,5€ els socis de l’entitat cultural i 8,5€ per als qui encara no ho siguin.

I també al Vallès Occidental però a la ciutat veïna, Terrassa, hi ha la opció d’una de les sales més actives de la Barcelona Metropolitana, la Faktoria d’Arts [web] que aquest cap de setmana acull els Eskassa Llibertat [web] al seu escenari. El grup actuarà a casa seva, Terrassa, per presentar el seu primer àlbum Ràdio Llibertat. Amb cinc anys de rodatge, dues maquetes i havent compartit cartell amb grups com Obrint Pas, Txarango o D’Callaos, Eskassa Llibertat mostra tot el que ha sembrat aquest dissabte 20 d’abril a les deu de la nit per 3 € l’anticipada i 5 € a taquilla.

Acabem l’agenda de la Barceona Metropolitana a l’Estraperlo Club del Ritme [web] de Badalona. Ens centrem en la Back to the 90′s, una festa on bandes formades per membres de diferents grups de l’escena catalana rendeixen tribut a les bandes més rellevants dels anys 90. Després de l’èxit de la primera edició a Badalona i de les quatre edicions realitzades a la sala Stroika de Manresa, la festa presenta la segona edició a Badalona i ho fa amb quatre bandes de luxe: els Black’em all versionant a Metallica; un grup format per membres dels The Anti-patiks, Godfarts i Bye bye Pedro versionant Rancid; membres de Bye bye Pedro, No Glory i Ex-fall of mankind per a versionar Green Day i els Hysteresis of Anger per a homenatjar els Sepultura. Retorn als 90′s aquest divendres 19 d’abril a les deu del vespre i a l’Estraperlo Club del Ritme per un preu de 5 € l’entrada anticipada i 8 € a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>