Kike Bela: “Els grups del futur tendeixen a allò més visceral”

Entrevista del Diariadelamusica.com a Kike Bela, director de la FiM i a Nika Kvaratskhelia, cantant i guitarra acústica de Sexy Bicycle.

Aquest proper cap de setmana se celebra la 14a Fira de Música al Carrer de Vila-Seca [web]. El divendres 3 i el dissabte 4 de maig la població del Tarragonés s’omplirà de músics i grups emergents del nostre territori amb ganes de mostrar tot el què poden oferir. La Fira serà un punt de trobada, també, de professionals del sector musical que no es volen perdre la nova fornada d’artistes de casa que estan esclatant.

El director de la FiM, Kike Bela, creu que els artistes del cartell del certàmen són una bona mostra del so del futur immediat a casa nostra. Cantautors i grups que s’allunyen del folk pop que tant de moda ha estat aquests últims anys i que tendeixen a “canviar cap al rock, cap a alguna cosa més visceral”.

Un bon exemple d’aquesta nova tendència sonora la trobem amb l’antifolk psicodèlic de Sexy Bicycle [web]. Un duet format pel veneçolà Nicolás Manzano i el georgià Nika Kvaratskhelia. Dos joves de poc més de vint anys afincats a Barcelona i que ofereixen una música fosca, íntima i instrumental.

Com Kvaratskhelia explica, la música en directe ofereix un intercanvi de sensacions entre els artistes i el públic: “La gent rep el què li ofereixes i t’ho torna amb silencis o amb mirades. D’això es tracta, en la música”. Un intercanvi que, de ben segur, es viurà tant divendres com dissabte a Vila-seca en cadascun dels quaranta concerts que conformen aquesta 14a Fira de Música al Carrer de Vila-seca. DDM

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>