ddM en directe 01 – Dealan

Al Diaridelamusica.com sempre ens ha agradat la música en directe. Ara obrim una nova secció del programa, ddM en directe. Un espai on apostem per la música sense introduccions ni mediacions, directament en multicàmera i de producció pròpia. Per això apostem per recuperar concerts enregistrats durant l’últim curs o també per sorprendre amb actuacions inèdites, enregistrades en festivals o cicles com l’inVICtro o el Músiques Tranquil·les. La millor música en directe torna al ddM.

En aquest primer ddM en directe, recuperem els maresmencs Dealan en una actuació que van fer per al Diaredelamusica.com al Teatre L’Amistat de Premià de Mar el 17 de març del 2012.

Pocs mesos més tard, el grup es va endinsar en un tour europeu que els va duur a tocar durant l’estiu a diferents escenaris d’Alemanya, els va fer passar per Holanda i, a l’octubre, els va fer acabar l’any musical altre cop a Alemanya. Seguim molt atents a les novetats d’aquests celtes del Maresme. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>