Banc de proves 05 – Coriolà

Coriolà durant un Banc de Proves a la Sala Clap de Mataró. Una iniciativa de Cases de la Música Popular.

Coriolà [facebook] és un grup de Premià de Mar que es mou entre el pop i el folk sense perdre de vista l’arrel rockera. Un so detallista per a buscar la tensió en cada cançó, tant sigui amb moments de suavitat folk, amb l’alegria pop o amb la rauxa del rock. Els maresmencs, guanyadors del Premi Joventut del Sona9 2012, presenten el seu primer EP L’escalfor, un àlbum concebut com un regal per a totes aquelles persones que han donat suport al grup des del primer moment. DDM

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>