Very Pomelo i Josele Santiago junts al Black Music Festival


Entrevista del Diaridelamusica.com a Very Pomelo.

Quelcom especial va sorgir a la col.laboració entre el madrileny i ex-Los Enemigos Josele Santiago [web] i els catalans Very Pomelo [myspace]. Ho van poder viure tots els que van vibrar amb el seu fantàstic concert junts el passat novembre al cicle Connexions, que els va reunir per primera vegada. La química va ser tant gran que han decidit continuar amb l’experiència. I el Black Music Festival no podia deixar passar l’oportunitat de tenir-los formant part del seu cartell. Josele Santiago amb Very Pomelo aquest dissabte 9 de març a La Mirona [web] de Salt a les deu de la nit per 12 euros l’entrada anticipada i 15 a taquilla. El concert comptarà també amb l’actuació del quartet britànic Giles Robson & The Dirty Aces.

Seguim a terres gironines amb el concert de Seward i de Pau Vallvé [web] que presenta en el seu nou disc De Bosc a l’Auditori de Girona [web]. Seward és un sextet enigmàtic, arriscat, que cerca més enllà dels gèneres les fronteres amb la música més extrema.Pau Vallvé serà el protagonista de la segona part de la vetllada, amb la presentació del seu nou treball De bosc, un àlbum que ha enregistrat ell tot sol al seu estudi discogràfic. Un disc ple de cançons autèntiques, que no es despisten, i que t’atrapen en un instant. Serà divendres 8 de març a les nou del vespre i per 14 euros l’entrada.

Torn per Santa Coloma de Farners perquè al Bar Sport hi ha concert de Nuzz [myspace]. Soul, blues, jazz i funk, aquestes són les fonts a partir de les quals Nuzz destil·la el seu repertori amb una original proposta en la que flueixen les textures, els contrastos, la melodia i el ritme, a la recerca constant d’un diàleg, proper i sincer, amb el públic. Descobreix els Nuzz aquest divendres 8 de març a les onze de la nit amb entrada gratuïta.

I un altre concert del Black Music Festival 2013 per tancar l’agenda gironina. Un recital de blues de Mick Taylor [web] Band que també tindrà lloc a La Mirona de Salt aquest divendres 8 de març a les deu de la nit. Mick Taylor ha format part de grups com els Rolling Stones i ha treballat amb artistes com Bob Dylan o Mark Knopfler i ara aquest britànic arriba al nostre territori per mostrar tot el blues rock que duu dins. La segona part del concert serà amb Macho i el seu rock primitiu. El preu de l’entrada és de 18 l’anticipada i 22 euros a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>