Ninette hipnotitza El Públic

Ninette & The Goldfish a El Públic de Mataró actuant el 10 de març de 2013 dins el 8è Cicle de Músiques Tranquil·les. 

Acabats d’arribar d’actuar a Madrid i a quatre dies d’anar cap a Canadà, Ninette & The Goldfish fan parada a El Públic de Mataró dins el vuitè Cicle de Músiques Tranquil•les. Dins d’un ambient càlid i íntim el duet barceloní, Nina Thoman i Cesc Mayor, porten una proposta de suma delicadesa i desbordant talent. Una veu, la de Thoman, potent, fràgil i alhora encisadora que fa recordar la de cantants com Leonor Walting (Marlango) o Lourdes Hérnandez (Russian Red). Una proposta interessant, sorprenent, a cavall de l’indie femení passant pel pop folk i de lletres melancòliques. Sense ganes de donar per acabada la vetllada Nina ha confessat: “m’esteu fent sentir com a casa però malauradament no ens queda més repertori”.

Els taloneja el cantautor mataroní Marc Ràmia, acompanyat de Joan Cortés, a la segona guitarra. Ràmia començat amb una frase contundent per a dies tan difícils com els que corren: “és maco que a les nou de la nit omplim bars i fem ciutat”. De cançons íntimes, sinceres, amb pinzellades de reivindicació com el Futur és Vostre, al mateix temps donant solucions: “ens han dit que hem d’estudiar i no tenim feina, però tots tenim coses bones a aportar”. El mataroní també ha versionat i traduït al català Ya ves, del cantautor Ismael Serrano, confessant que és un dels músics que ha influït en la seva carrera. ANNA BLANCH

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>