Teresa Salgueiro duu el misteri portugués a Girona

Videoclip del tema Voltarei a minha terra de Teresa Salgueiro. 

Encetem l’agenda amb la cantant Teresa Salgueiro [web] en el seu concert a l’Auditori de Girona [web]. La vocalista de Madredeus, presenta en concert el seu primer treball en solitari O Mistério. Enregistrat insòlitament entre el silenci de les parets del convent d’Arrábida, amb músics molts propers a la sensibilitat de l’artista, aquest primer àlbum és emoció, sentiments, intimitat i energia pura. Cançons portugueses divendres 8 a les nou del vespre per 20 euros l’entrada. CONCERT CANCEL·LAT

I de cançons de portugal a jazz suís, al mateix Auditori de Girona [web] i amb Erik Truffaz [web] un músic reconegut pel seu particular estil d’improvisació. El trompetista és admirat, a més, per fusionar, com ja va fer el llegendari Miles Davis, el jazz amb el rock, però hi ha afegit hip-hop i drum and bass. Serà dissabte 9 a les nous del vespre per 18 euros l’entrada.

Seguim a l’Auditori de Girona [web] pel concert de Enrique Bagaria [web]. Considerat com un dels pianistes catalans més remarcables de la seva generació, Enrique Bagaria ofereix aquest recital després d’haver actuat l’any passat al costat de l’Orquestra de Cambra de Viena. El músic i compositor barceloní seduirà el públic amb un programa exigent i profund. Serà el diumenge dia 10 de febrer a les set de la tarda per un preu de 22 euros.

I, per últim, marxem al Teatre Municipal de Girona [web] per gaudir del sextet vocal acompanyat de violí i de piano que ens ofereix l’associació Amics de l’Òpera de Girona [web]. El conjunt interpreta Dones d’aigua, un recorregut musical per l’obra del compositor català Paco Viciana. Algunes peces han estat estrenades per cors i conjunts vocals al llarg dels anys. Ara, es presenta com a espectacle unitari, que pren el nom d’un ballet del propi compositor, que a través de la poesia aprofundeixen en el sí d’històries de vida. El concert serà el diumenge 10 de febrer a les 12 del migdia per 10 euros. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>