Minimum omple El Públic

Minimum en directe a El Públic de Mataró. 

Dos instruments, un escenari amb una cadira i una llum tènue que fan transpirar delicadesa. Són Flàvia Camacho a la veu i Pau Sola al cello. Instruments aparentment difícils d’encaixar. Però en canvi et duen a experimentar un espectacle de gran riquesa musical, innovador i diferent. Com diuen Sola i Camacho, el nom del grup, Minimum, és la idea del que fan: arribar al màxim des del mínim.

My room és el nom de l’espectacle que va omplir l’espai cultural El Públic el passat diumenge, dins el vuitè cicle de Músiques Tranquil·les de Mataró. L’espectacle es basa en un jove que viu la Beat Generation, joves escriptors nord-americans dels anys 50 caracteritzats pel rebuig dels valors clàssics establerts. El jove duet versiona cançons de diferents èpoques i estils amb influències del clàssic per construir la història d’aquest jove. Temes musicals que van des de Lollipop de Julius Dixson a un Hallelujah de Leonard Cohen. També incorpora una veu en off, la consciència del protagonista, de textos d’autors com Ginsberg i Cassedey entre cançó i cançó que ajuda a seguir el fil conductor de la història. ANNA BLANCH/MARC ARISA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>