La guanyadora d’un Goya, Sílvia Pérez Cruz, es presenta en solitari a Mataró


Sílvia Pérez Cruz en una actuació del 2011 amb Javier Colina Trio.

Encetem l’agenda amb Sílvia Pérez Cruz [web], la flamant guanyadora del Goya a la millor cançó per No te puedo encontrar de la pel·lícula Blancaneu. La cantautora de Palafrugell ofereix a Mataró el seu projecte en solitari 11 de novembre. Un concert emmarcat en el Cicle de Músiques Tranquil·les que es viurà al Teatre Monumental de Mataró [web] aquest divendres 22 de febrer a les deu de la nit per 20 euros l’entrada anticipada i 24 a taquilla.

Ens quedem a Mataró però canviem de sala i anem al Clap [web] on els Gatillazo [web] continuen la seva gira per terres catalanes. Després de la separació de La Polla Records, el cantant de la banda va formar el nou grup Gatillazo. El projecte segueix en la línea punk i reivindicació mentre preparen el seu nou disc que estrenaran durant la propera primavera. Serà dissabte 23 a les deu de la nit per 10 euros l’entrada anticipada i 14 a taquilla.

I de Mataró marxem cap Arenys de Mar, al Teatre Principal [web], ubicació escollida per Dídac Rocher [web] per presentar El Minotaure i Teseu un nou disc i també recital-concert basat en l’obra del poeta Salvador Espriu. Una iniciativa del jove maresmenc que se suma, així, a l’Any Espriu, commemoratiu del centenari del seu naixement. Una interpretació de la paraula del poeta a través de la veu, la música i la cançó, aquest dissabte 23 a les 8 del vespre. L’entrada anticipada té un preu de 10 euros i de 12 a taquilla.

I acabem a Granollers amb els Okey Ok [myspace] i Margarett [facebook] a la Naub1 [web]. Els Okey Ok volen aportar un nou aire al panorama musical del país, amb una posada a escena directa i descarada. Influenciats pel power-pop i el pop punk, de grups com All Time Low o Simple Plan, debuten amb la seva primera remesa de melodies enganxoses. Els acompanyen els Margarett, que mostraran en directe el seu primer EP Somnis de petit. Serà dissabte 23 a les set de la tarda, a un preu de 5 euros l’entrada anticipada i 8 a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>