Joan Dausà duu el seu joc de secrets a la Faktoria


Videoclip del tema Truca’m de Joan Dausà.

Comencem l’agenda amb Joan Dausà [web] i Els Tipus d’Interés, aquest divendres a la Faktoria d’Arts [web] de Terrassa. L’artista polifacètic, acompanyat per la seva banda, mostrarà les cançons melòdiques que conté el seu primer àlbum Jo mai mai. Serà divendres 22 a les deu de la nit per 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

I de Terrassa anem cap a L’Hopitalet de Llobregat perquè la banda sevillana Narco [info] arriba a la Salamandra [web]. La banda presentarà el seu últim disc Versiones para no dormir, un treball salvatge i explícit que parla sobre la realitat des del fosc punt de vista del grup. Serà divendres 22 a les deu de la nit per 12 euros l’entrada i 15 a taquilla.

És torn de La Llançadora [facebook] de Sabadell. Ninette & The Goldfish [facebook] és l’alter ego de Nina Thomas i Cesc Mayor. El duo d’indie folk durà entre el seu repertori de cançons poc alegres – com ells mateixos les defineixen – l’EP del 2011 Words from the deep down. Serà dissabte 23, a dos quarts de deu de la nit. L’entrada és gratuita pels socis de La Llançadora i té un preu de 5 euros per als no socis.

I acabem a l’Estraperlo [facebook] de Badalona amb la tornada als escenaris de Qloaqa Letal [web]. La mítica banda de punk de Valladolid torna a ajuntar-se després de dotze anys d’inactivitat musical amb el seu nou disc Passion Extreme. Serà divendres 22 a les nou del vespre. L’entrada costa 7 euros, 10 a taquilla. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>