Freixas, Alabajos, Nadal, D’Callaos i DEPT en un sol cap de setmana


Videoclip del tema Fosses del silenci de Pau Alabajos.

Encetem l’agenda de la Catalunya Central amb un doble concert al Voilà! [web] de Manresa. Cesk Freixas [web] i Pau Alabajos [web] estaran al Cafè-Teatre en un format sincer i proper, fruit de l’amistat entre els dos cantautors i la seva manera de viure la música semblant. Serà dijous 31 a les deu de la nit per 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

Seguim a Manresa però ara parlem del concert que es farà a l’Stroika [web] amb D’Callaos [web] i el seu nou disc El borde donde se termina el mar, el més intens i amb més canya de la banda. El grup de Terrassa no deixa la seva essència del sud amb aromes de rumba i mestissatge. Serà dissabte 2 a les onze de la nit per 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

I de l’Stroika a El Sielu [web] amb Ivette Nadal [web] en concert dins del marc El Club de la Cançó que se celebra l’últim dijous de cada mes a una sala diferent de Manresa. La cantant arriba a la capital del Bages amb el seu grup per presentar, amb el millor embolcall, les cançons del seu nou disc Mestres i amics, que conté versos i poesia fets cançó. Serà dijous 31 a les nou del vespre per 8 euros l’entrada anticipada i 10 a taquilla.

I acabem a La General [facebook] de Berga amb els DEPT [web]. La banda manresana estrena gira aquest 2013 i presentarà La perfecció del caos, el seu setè disc, una obra concebuda, segons el grup, “amb l’esperit de fer un bon àlbum i no només un grapat de cançons”. Serà dissabte 2 a partir de mitjanit. L’entrada costarà 5 euros, 10 amb el disc inclòs. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>