El Clap domina el cap de setmana de Reis


Videoclip del tema Tal faràs tal trobaràs de Mr Freak Ska.

Encetem l’agenda amb el concert de Regga’n’Reis ja clàssic de la sala Clap [web] de Mataró. Aquest any protagonitzada per Mr Freak Ska [myspace], l’alter ego de Jaume Cuadrada, un dels fundadors i guitarrista de The Cabrians. Ska Casolà és el seu primer disc en solitari i el que bé podria ser el primer disc en català del gènere ‘cancó d’autor sincopada’, tot i que les composicions que en formen part estan arranjades i interpretades amb format de banda. Ska i bluebeat amb tocs d’early reggae passat pels motlles de l’escena jamaicana de Catalunya. Serà dissabte, a les onze de la nit i l’entrada té un preu de 6 euros anticipada i 10 euros a taquilla.

I seguim al Clap perquè la nit de divendres serà una nit de contundències metal·líques. Triple aliança per a destilar una nit que no ens deixarà els timpans indiferents; del metall més pesat a l’stoner més dens. Silent [myspace], procedents Vilassar de Mar, i amb tres discs que els avalen, porten un grapat d’anys mostrant el seu metall per Catalunya. Moksha [myspace] ha tret sis discos amb Santi Garcia i ara mateix están presentant el seu Sang de roure. I per últim Descent Ark [myspace] i el seu metal incisiu amb arrels fermament metalitzades en pedres angulars de l’estil, però amb ganes d’innovació com a declaració d’intencions. Triple concert, divendres a les deu de la nit per 5 euros l’entrada anticipada i 8 a taquilla.

I finalitzem l’agenda del Maresme i el Vallès Oriental amb una opció nadalenca a Arenys de Mar perquè al Convent de Frares Caputxins [web] de la població maresmenca tindrà lloc el concert de Reis del Cor Adàmaris, de l’escola de Música d’Arenys, sota la direcció de Jordi Lluch i Arenas. Serà dissabte dia 5 a partir de dos quarts de deu, per un preu de 3 euros l’entrada. DDM

4 comentaris a “El Clap domina el cap de setmana de Reis

  1. Loradae, el dia 4-8-2014 19:23h va comentar:

    All of these articles have saved me a lot of hechsadea.

  2. Saurabh, el dia 20-2-2015 16:10h va comentar:

    Wow, I would love to be able to add a clap to pushups! I love the idea of an ericxese that allows you to applaud yourself for your awesomess. I was working on these at one point but never got there, thanks for the inspiration, I may try again!How did you work up to them, or have you been so fit for so long you don’t remember?

  3. Anja, el dia 6-4-2015 2:34h va comentar:

    I used to barely do push-ups at all just a few years ago. I satetrd off always doing them (basic) on my knees. Over time I could do more and more on my toes. P90X and P90X2 are when I really satetrd doing all of the fun ones!!!Love applauding our awesomeness!!!

  4. slt mathilde! jaimerais bien macheter un healthy mix de bourjeois mais g 1pe de difficulter a choisir la teinte ki mirait?g peur de gaffer et de prendre 1 teinte trop claire,et comment me faire conseiller dans 1 supermarcher lol,et c meme pas possible de tester..g 1 peau claire teintee..jswi constament o soleil et je recherche 1 fond de teint ki me donnera 1 finish assez naturel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>