Bebe duu un pessic de rock a Salt


Videoclip del tema Las Piernas de Cristo de Siniestro Total.

Comencem l’agenda a La Mirona [web] de Salt perquè Siniestro Total [web] arriba al nostre territori amb la seva gira Tierra desconocida. La banda torna a terres catalanes amb el seu disc Country & Western. Un àlbum que, com els concerts que ofereix el grup, desborda energia i punk per tots costats. Serà divendres 25, a un preu de 15 euros l’entrada anticipada i 18 a taquilla. A les onze de la nit.

Seguim a La Mirona, on la Bebe [web] duu el seu últim treball Un pokito de rocanrol, nominat a dos premis Grammy. Un àlbum que ha fet que la cantant s’embarqui en una aventura de risc musical cap a terrenys nous i imaginatius. Aquesta gira farà que es mostri despullada, en acústic, d’una manera més propera i íntima amb un repertori que inclou totes les seves grans cançons. Serà dissabte 26, per 15 euros anticipada i 18 a taquilla. A dos quarts d’onze de la nit.

I de La Mirona a l’Auditori de Girona [web] per la presentació oficial de nou disc de Le Croupier http://www.lecroupier.cat/, qui canvia de llengua (ara en català), de muda i d’actitud, probablement fruit de l’evolució natural del mateix artista. Música que explica senzilleses, amb lletres acuradíssimes i un so únic. Presentació d’aquest àlbum “Lesió per tensió repetitiva” dissabte 26 a les nou del vespre per 6 euros l’entrada.

I acabem al Teatre Municipal de Girona [web] amb Eclètiques, el nou show de Les Síxters [web]. Eclèctiques és un muntatge en format concert on Les Síxters repassen alguns dels temes de sempre i estrenen cançons originals de diferents autors escrites i arranjades especialment per a aquest espectacle. Un concert que és com elles mateixes, una combinació original i eclèctica d’estils ben diversos, on el delicat joc de les veus a capella i la percussió es troba amb una posada en escena fresca i espontània. Serà dissabte 26 a les nou del vespre per 6 euros l’entrada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>