Sr. Wilson: el ‘singjay’ que triomfa a Youtube


Entrevista del Diaridelamusica.com a Sr. Wilson.

El jove cantant o ‘singjay’ –com s’autodenomina pel seu estil entre cantant i ‘deejay’- Sr. Wilson [facebook] acaba de presentar el seu nou àlbum Good Man Style.

Disc i videoclips mostren l’estil de Xavi Ojeda, Sr. Wilson, que es basa en el reggae més pur. És per aquest motiu que el primer àlbum del veí de terrassa compta amb temes festius i alegres però també amb molta crítica i intenta “ser una crida a la gent a despertar-se d’aquesta letargia social en què estem vivint”.

Crítica, humor i molt de ritme contagiós són els ingredients del primer videoclip del disc, que ja compta amb més de 45.000 visites a Youtube. Es tracta del vídeo de ‘Chatty Chatty’, un single enganxós que parla de “la gent que parla massa i fa massa poc”. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>