Marlango al 3r Cicle d’Autor de la Sala Privat


Videoclip de la cançó Dame la razón de Marlango.

Els sons seductors de Marlango [web] arriben aquest divendres 26 d’octubre a la Sala Privat [web] de Mataró per enriquir el 3r Cicle d’Autor a la capital del Maresme. El grup, capitanejat per la cantant i també actriu Leonor Walting, presenta el seu cinquè disc Un día extraordinario, cantat íntegrament en castellà per primer cop en la història de la banda. Indie pop de cine aquest divendres a dos quarts de dotze de la nit per 16 euros.

El mateix dia i a pocs metres de la Sala Privat, una opció ben diferent amb Los Banis [facebook] que tornen després d’uns anys de pausa i aquest dissabte ho fan al Clap [web] de Mataró. Els germans figuerencs Juan i Ramón Cortés pugen de nou als escenaries per mostrar el contingut del seu nou àlbum Viento y arena. Rumba cent per cent aflamencada aquest divendres 26 d’octubre a dos quarts d’onze de la nit per 12 l’entrada anticipada i 15 a taquilla.

També divendres una opció cent per cent maresmenca amb el concert de Homeless [facebook] al Centre l’Amistat  [web] de Premià de Mar. La formació compta amb sis músics del Maresme que, malgrat el seu nom, saben ben bé quin és el seu lloc: el rock sureny de tots els temps, els sons envolvents del blues de les darreres dècades i el country tradicional. Tot, divendres 26 d’octubre a dos quarts d’onze de la nit per 3 euros l’entrada i concert gratuït pels socis.

I acabem amb una opció clàssica, de sarsuela, al Foment Mataroní [web]. L’Orquestra Aula Lírica torna el diuemenge 28 d’octubre al Foment amb un concert que mostrarà les formes musicals que pren el cant. La formació, sota la direcció del mestre Aníbal Gil, interpretarà Recital Oratori, Òpera, Opereta i Sarsuela. Serà el diumenge a les sis de la tarda al Foment per 21 euors a taquilla i 23 l’entrada anticipada. DDM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps requerits estan marcats amb *.

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>